torstai 23. lokakuuta 2014

Tällä kertaa blogini onkin vaimoni, Heidin.
Hän luki tämän tekstinsä minulle ja vaikutuin; nyt haluan jakaa tämän myös teidän kanssanne. -Late

"Olisko uskovien aika ottaa itteensä niskasta kiinni ja kattoo peiliin...

On niin paljon kompromissien tekijöitä, näyttävässä roolissa olevia
seurakunnissa palvelevia, ns. nimikristittyjä ilman Pyhää Henkeä. (Se vertaus 5 viisaasta ja 5 tyhmästä neitsyestä... Matt. 25)
Onko sulla lampussa öljyä ja tarpeex viel varalle?
Vai sanotaanko sulle, vaikka luulet toisin sinä päivänä, että: "Totisesti, minä en tunne teitä." (Matt 25:12)
Oletko omasta mielestäsi viisas ja menossa taivaaseen, koska olet "niin hyvä ihminen"?
Onko sinulla Jumalan pelko ja käsitys siitä mitä se tarkoittaa?
Tämän päivän kirkkomeininki, joka suunnassa, on usein vaan korvasyyhyyn puhuttua ja näyttävää taidetta.
Syntiä ei enää saarnata synniksi, vaan kaikesta pitäisi puhua varovasti, ettei ihmiset vaan loukkaannu ja saa huonoa omaatuntoa...
Näinkö Jeesus puhui ja opetti??? Eipä tainnut!
Kun raamattua lukee, niin aika suoraan Jeesus puhui ja opetti. Ei Hän silitellyt päätä, että "no ei se haittaa jos nyt vähän lipsuu.."
Joo, me ollaan armon alla ja siitä paljon puhutaan. Kenestäkään ei synnitöntä tule. "Täydelliset on taivaas" Mutta missä kohdassa raamattu puhuu siitä, että tee kompromisseja, elä niin kuin maailma elää, ottakaa
seurakuntiin väljempää oppia ym ym.... Missä siel sanotaan, että seurakuntien pitäisi hyväksyä ja ottaa messiin sitä mitä maailma tarjoaa??? HÄ? Taikka, "tee vaan tahallista syntiä"?
EI missään!

Kun lapsi syntyy, niin antaako vanhemmat hänet jonnekin "paskaseen loossiin" Ei, et antaisi.
No antaako Jumala vastasyntyneitä lapsiaan, kun ihminen tulee uskoon, niin sellaisen keskelle missä haureus, kateus, anteeksiantamattomuus, katkeruus, arvostelu, porno, valhe, kopromissit esim: päihteiden, uhkapelien, vieraissa käymisen kanssa vallitsee? No ei. Veikkaanpa, että Jeesus ei
perjantai-iltana mennyt saunomaan rankan viikon jälkeen ja ottanut saunakaljaa, ihan vaan sen takia, kun oli niin rankka viikko.. kun tuli tossa parannettua niin ja niin monta sairasta, ja henkien riivaamaa vapautettua (verukkeitahan ihminen aina löytää.)
Me rukoillaan tähän maahan herätystä, mutta miten Herra voi antaa sitä tänne, tähän maahan, ku tääl on kaikki puurot ja vellit sekasin? Joten: Pitäisikö meidän omien ensin kattoo peiliin ja kysyä itseltämme, että "olenko minä Herra Sinun edessäsi sillä paikalla, Sinun johdatuksessa, ja
arvollinen, että voin ottaa vastaan sen vastasyntyneen? Etten minä vain olisi itse johtamassa häntä väärään suuntaan omilla valinnoillani, vain siksi kun sanon, että "no ei se haittaa?" Vai haluanko olla tukena ja apuna esim: sille rikkinäiselle, yksinäiselle ja maahan lyödylle. Ja välittää oikeasti siitä mitä hänelle tapahtuu. Sinun rakkaudellasi, ja mennä Sinun tahdossasi.

Ihminen on tosi hyvä aina puolustelemaan omia oikeuksiaan, valintojaan ja virheitään. Mutta mitä sä selität sinä päivänä, kun olet Hänen kanssaan kasvoista kasvoihin? Ei, siellä ei auta selitellä enää yhtään mitään.

Onko jotenkin unohtunut sellanen "pikku" juttu, että KAIKKI sinun ajatukset, kaikki sinun asenteet, kaikki sinun valinnat on ylhäällä ja muistissa. Että meillä kaikilla on vähän niin kuin valvontakamera takaraivolla, ihan kokoajan. Sulla ja mulla. Ja se on vissi, että Isoveli valvoo.

Raamattu puhuu monessa kohdassa (suoraan) siitä, miten käy
jos... Ei sen vähempää, eikä enempää.
Ja siel on aina piste lopussa. Ei siel ole jätetty tyhjää kohtaa kompromisseille, että, jotta, koska, kun, jos, vaikka jne...

1 Pietarin Kirje 4 Luku

17 On tullut tuomion aika, ja tuomio alkaa Jumalan huoneesta. Mutta jos se alkaa meistä, mikä onkaan niiden loppu, jotka eivät taivu uskomaan Jumalan evankeliumia?
18 -- Jos hurskas pelastuu vaivoin, miten käykään jumalattoman ja syntisen!
19 Sen tähden ne, jotka joutuvat kärsimään, jos niin on Jumalan tahto, antakoot elämänsä uskollisen Luojan haltuun ja tehkööt edelleen sitä, mikä on hyvää.

Simojoen kappaleen sanoin:

Onko täällä vielä niitä,
joille valheet eivät riitä?
Kuka yötä rohkeasti
soihduillansa valaisee?
Onko vielä pasuunoita,
valtakunnan vartijoita,
jotka aamunkoittoon asti
muurin päällä taistelee?

Vielä on armon päivä, vielä on mahdollisuus valita toisin... Hänen voimassaan. Jos tahdot, niin Hän antaa voiman siihen kaikkeen elämässäsi.

Hän riisuu sinut kahleistasi, Hän vapauttaa vaivoistasi.

Ja Hän kysyy tahdotko? Minä tahdon.

<3:lla Heidi"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.