keskiviikko 24. joulukuuta 2014

www.citymission.fi / Laten joulublogi 2014

Ensiksi; kaikille lukijoille hyvää Vapahtujamme syntymäjuhlaa ja Jumalan suurta siunausta vuodelle 2015.
On taas aika aika kääntää uusi sivu ja hommata uusi kalenteri. Syytä on myös muistaa, että taas ollaan vuotta lähempänä uusia taivaita ja uusia maita, jotka meille on luvattu Herran Sanassa.
Meidän tulee kuitenkin elää tätä päivää ja tätä hetkeä. Emme saa sen varjolla luistaa tehtävistämme ,että pian tulee kuitenkin loppu ja Jeesus palaa takaisin. Uskovan tärkein tehtävä on rukoilla päivittän ja valvoa tilaansa. Minä ainakin mietin usein,että jos Herramme tulisi tänään,olisinko pelastettujen joukossa.?
Monena päivänä voi olla, että huonosti kävisi, jos on vaikka vihaa tai epäsopua sydämessä. Se saattaa olla pienestä kiinni, vaikka oltaisiin oltu vuosikymmeniä uskossa.
Mutta silti, usko yksin pelastaa. Jos me  uskomme, että Jeesus on Herra ja että Jumala on Hänet kuolleista herättänyt,niin pelastumme. Tarkemmin ;"Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi että Jumala on hänet kuolleista herättänyt,niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan." Room 10;11

Ja edelleen, Room 10; 11 Sanoohan Raamattu ; " ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään."

Tämä on siis yksinkertainen asia loppujen lopuksi. Aivan kuten Jeesus vertaa, lapsikin tämän ymmärtää (ja pelastuu).

Maailman meno  vain pahenee koko ajan. Ja sen moninaiset virtaukset tulevat myös tänne koto-Suomeen, Esimerkkinä nyt viimeksi tämä tasa-arvoinen avioliittolaki. Se tästä enää puuttuuu, että ev.lut kirkko alkaa todella vihkimään näitä homopareja kirkoissaan. Onneksi se on kaukana siitä kirkosta johon minä kuulun, so. Kuopion Vapaakirkko.

Hesarissa joku professoritason mies kirjoitti, ettei Raamattu  sovi nykyajan ohjekirjaksi. Miksi ei.? Kysyn vaan.! Ei kai 2000 vuotta myöhempi ihmisten keksimä kulttuuri tee tyhjäksi Jumalan Sanaa ja ohjeita onnelliseen sekä tyydyttävään  elämään.? Mielestäni Raamattu on se ainoa ja oikea opas kaiken tämän sekamelskan keskellä. Kun lähdetään siitä, että se on Jumalan ilmoitus meille ihmisille siitä, miten tulisi elää, niin se sopii täydellisesti tähänkin aikaa. Se on sitten eri asia jos joku "kirjanoppinut" professori ei siihen usko, ei hän varmasti usko koko Jumalankaan olemassaoloon. Tästä seuraa se hieno kokonaisuus, että se on tämän fariseuksen oma ongelma ja hän vastaa siitä sitten viimeisellä tuomiolla. Meitä Jeesus-uskovia tuo ei koske. Raamattua on hyvä pitää kaikessa ohjenuorana ja tutkia sitä päivittäin.
Ei mennä yli sen  mitä kirjoitettu on, muttei myöskään alitse. Minä uskon, että maailma sai alkunsa siten kuin 1. Moos.1.1 kertoo. Alkuräjähdykset ja kaikki evoluutiohöpötykset ovat ihmisen keksimää puppua. Kun ei uskota Jumalaan niin täytyy keksiä jotain tilalle. Ihmisen on pakko selittää tämä maailma jotenkin. Minä selitän sen Kristuksella.

Late, jouluna 2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.