lauantai 14. helmikuuta 2015

Laten blogi

8.2.2015

Meillä oli eilen vaimoni kanssa 4. hääpäivä. Olen maailman onnellisin mies kun minulla on maailman paras vaimo. Toivoisin niin, että kaikki aviossa olevat voisivat sanoa samaa, mutta ei.
Jatkuvasti saa lukea, kuinka nämä Sieviset, Niemiset ja Nykäset eroavat oltuaan aviossa muutamia vuosia tai kuukausia. Miksi annetaan periksi niin helposti? Tulee heti mieleen, että onko se Herra sittenkään näiden liittojen takana, vaikka Hänen kasvojensa edessä valat vannotaan. Suurin syy avioeroihin taitaa kuitenkin olla se kylmä fakta, että Herramme Jeesus Kristus ei ole näiden henkilöiden sydämessä. Eli ei olla uskossa.

Jumala vihaa hylkäämistä, ja Jeesus sanoo Raamatussa, että ainoastaan huoruuden takia saa erota puolisostaan, muuten eroaminen on syntiä. En osaa kuvitella, että uskossa oleva mies tai nainen pettäisi fyysisesti puolisoaan. Toisin sanoen; menisi sänkyyn jonkun muun kuin omansa kanssa. Sellaisessa ei ole Jumalan pelkoa, eli viisautta. "Herran pelko on viisauden alku.." (San.9:10).

Tiedän kyllä, että kaikenlaista tapahtuu kulissien takana ja vähän edessäkin, mutta silloin pitää kysyä, onko nämä haihattelijat uskovia, onko Jeesus heidän Herransa, jne. Onhan niitä saarnamiehiäkin ollut, jotka ovat oikeasti susia lampaiden vaatteissa, pedofiileja yms. Maailma on paha paikka.
Vilpitön kristitty kuitenkin pelkää Jumalaa, eikä halua tehdä vääryyttä missään muodossa tai asiassa. Halleluja! Rehellisyys maan perii, sanotaan ja paha saa aina palkkansa.

Meillä uskovilla ei aina ole se paras osa työ- ym. markkinoilla. Eikä meillä ole ne kaikkein hienoimmat asunnot ja autot, mutta se ei haittaa, sillä meidän toivomme onkin tulevassa. Siinä, mitä Raamatussa luvataan. Taivaassa ei puutu mitään ja kaikki on ihanaa, positiivista ikuisuutta. Ei murhetta, ei taistelua, ei huolta.
Valitettavasti se, joka pettää puolisoaan tai toimii muutoin vastoin Jeesuksen opetuksia, vaarantaa omalta kohdaltaan tämän ihanan ikuisen onnen. Tämä on hyvin selvä ja mustavalkoinen asia. Kuoleman jälkeen on tasan kaksi vaihtoehtoa: Taivas ja helvetti.
Minä tahdon olla uskollinen Herralleni ja vaimolleni loppuun asti, ja pelastua tulevalta vihalta ja tuomiolta. En ymmärrä heitä, jotka tietävät totuuden ja silti leikkivät tällä asialla.
Maailman ihmiset ovat tietenkin oma lukunsa. Eiväthän he ymmärrä/usko koko Raamattua, eivätkä siis omaa parastaan. Kirjoitankin nyt meistä, jotka olemme saaneet armon tulla Jumalan lapsiksi. Älkää hyvät ihmiset pilatko tätä mahdollisuutta! Herran tahto on, että kaikki pelastuisivat, mutta niin ei tule tapahtumaan, vaan suuri osa ihmisistä joutuu ikuiseen tuleen.

Tärkein on Jeesus. Tietenkin. Ilman Häntä ei ole mitään. Mutta ihmisistä tärkein on oma puoliso. Joku sanoo lapset, mutta makuasia. Ovat ehkä eri kategoriassa.

Rakkaus on tahtolaji. Jumala rakastaa meitä juuri sellaisina kuin olemme. Samoin meidän tulee rakastaa toisiamme ja varsinkin aviopuolisoitamme. Emme saa antaa periksi saatanan juonille! Perkele nauraa aina, kun uskovien liitot rakoilee. Ei anneta sitä iloa sille valheen isälle.
Muistakaamme rakkauden kaksoiskäsky ja kohdelkaamme puolisoitamme niinkuin Jeesus kohtelee seurakuntaansa; kaiken antaen, rakastaen ikuisesti.

Late

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.