keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Laten blogi 12.4.2014

Sairastuin vakavasti tammikuun lopulla ja siksi on ollut taukoa. Tuli mielen prakaamisen lisäksi vielä keuhkokuume, joka oli viedä miehen todella huonoon kuntoon ja vähän veikin. Paino muun muassa putosi yli 20 kg. Nyt ollaan takaisin avotalossa ja ukko on skarpimpi kuin kuin koskaan. Kiitos Herralle!

Haluan lämpimästi kiittää teitä kaikkia, jotka olitte tietoisia tilastani ja rukoilitte puolestani. Minun ja perheeni. Vaimoni teki uskomattoman suorituksen rinnallani ja saan kiittää siitäkin Jumalaa, että on suonut tällaiselle entiselle hylkiölle täydellisen puolison. Sananl. 31:10 Halleluja.

Tuli myös lyhytkestoinen uskonkriisi. Saatana syytti ja syytti ja tuntui siltä, etten enää kelpaakaan Herralle ja että Herra Jeesus on kääntänyt minulle selkänsä. Se oli hirveä kokemus, enkä soisi sitä kenellekään ikinä. Kaikki vanhat haamut tulivat taas päälle ja mieleen ja sitähän paholainen käyttää hyväkseen: menneisyyttä. Mokoma ei tunne tulevaisuutta kuten Jumalamme.

Toistelin vain laulun sanoja ”niin alhaalla kenkään ei kulje, ettei siellä Jeesus ois” ja rukoilin. Kriisi kesti vain muutaman päivän, mutta oli varsin ahdistava kokemus.

Nyt voin kokemuksesta sanoa, ettei pidä luovuttaa vaikka noin joskus tuntisitkin. Herra on väkevä auttamaan kun vaan sitkeästi rukoillaan ja luetaan Sanaa. Ihminen pettää lähes aina, mutta Jeesus ei koskaan.

Jeesus sanoo: ”Minun lampaani kuulevat minun ääneni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua. Ja minä annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni. Minun Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä minun Isäni kädestä. Minä ja Isä olemme yhtä.” Joh. 10:27-30

Tähän me kaikki uskovat voimme luottaa. Paavali kirjoittaa, että elämme tai kuolemme, niin olemme Herran omat. Siksi mitään ei pidä pelätä jos Jeesus on sydämessä.

Ajatellaan vaikka alkukristittyjä Roomassa. He menivät mieluummin leijonan ruoaksi kuin suostuivat vannomaan uskollisuutta keisarille ja kumartamaan Rooman lippua.

Tärkein asia muistaa on kuitenkin se perustotuus, että Jeesus on uhrannut itsensä meidän kaikkien puolesta Golgatalla. Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.