perjantai 23. toukokuuta 2014

Soli deo gloria, Late 18.5.2014

Soli deo gloria, Late 18.5.2014On uuden kirjoituksen aika. Kevät kääntyy kesäksi ja ilmat lämpenevät, linnut laulavat. Olen ulkohommissa täällä Naarajärvellä, virallisesti kiinteistöhuollossa ja saan kuunnella lintujen kevätkonserttia joka arkiaamu. Se on kyllä etu, jos ajatellaan, että olen lusimassa samalla.
Nyt kun katsoo ja kuuntelee luontoa, niin tuntuu kummalliselta, että suurin osa ihmisistä uskoo evoluutiohölynpölyyn. Muka kaikki alkanut 14,7 miljardia vuotta sitten alkuräjähdyksestä ja elämä saanut alkunsa jostain liemestä ja yhdestä solusta! Puppua sanon minä!
Evoluutiosta ei ole mitään varsinaisia todisteita ja sitä opetetaan kouluissa lapsille totena juttuna. Tiede kun lähtee siitä, ettei Jumalaa ole, niin jotain on keksittävä tilalle.
Kuinka pöllöä sitten on arvioida, että esimerkiksi valas on tullut siitä, kun karhu on mennyt uimaan? Näin Charles Darwin arvelee kirjassaan. Oli nähnyt kun karhu ui suu auki ahmien pinnalla olevia hyönteisiä. Eli ensin merestä maalle ja sitten takaisin mereen.

Jumalaan on helppo uskoa, kun meillä on siitä kirjasto nimeltä Raamattu. 66 kirjaa kertoo väkevästi siitä, että Jumala on todellinen ja Hänen Poikansa Jeesus Kristus tuli maailmaan pelastamaan sen. Mikä siinä voi olla niin vaarallista, että sitä vastaan pitää hyökätä? Joku aina joskus kysyy, että mitä näyttöä minulla on Jeesuksesta. Vastaan, että minulla on siitä lääkärin todistus, sillä Luukas oli 1ääkäri.

Tuo ateismi ja evoluutiohöpötys vasta uskoa vaatiikin! Kun katselee luontoa ja ajattelee maailmankaikkeutta, niin on päivänselvää, ettei tämä kaikki ole vain sattumaa, vaan on oltava Luoja ja me olemme täällä tarkoituksella. Minä en ainakaan usko mihinkään alkuräjähdykseen ja alkuliemeen. Minun maailmani jäsentäminen lähtee siitä, miten Raamattu alkaa: Alussa loi Jumala taivaan ja maan. Piste. Näin minun maailmani on syntynyt huolimatta siitä, mitä tiedeuskovat sanovat.

Eikö o1e hassua, miten 2000 vuotta on yritetty todistaa Raamattu vääräksi siinä onnistumatta? Me uskovat tiedämme, mistä moinen johtuu. Siitä, että Raamattu on Jumalan sanaa ja erehtymätön. Siksi se on myös luotettava opas hengen elämään.
Aina tulee mieleen, että mitäs jos kaikki eläisivät sen mukaan, miten Jeesus opettaa Vuorisaarnassa. Eipä olisi nykyisiä ongelmia, nälänhätää, sotia ja niin edelleen. Se on utopiaa ja teoriaa, mutta saa siitä haaveilla. ”Sen tähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut. Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoistansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa... Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet.” Room. 1:19-20,22

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.