keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Laten blogi 25.6.2014

On taas uuden kirjoituksen aika. Olen kuullut tällä blogilla olevan lukijoita aina ulkomaita myöten ja se kannustaa minua kirjoittamaan.
Motiivini julistamisessa on aina ollut hyvin yksinkertainen; jos edes yksi sielu voitettaisiin Herralle! Tässähän on aina kyse siitä ikivanhasta taistelusta Jumalan ja saatanan välillä. Kun itse on saanut armoa maistaa ja olla matkalla pelastukseen, niin sitä haluaa, että muutkin saisivat kokea samaa, varsinkin ystävät ja sukulaiset, kummilapset jne.
        On kertakaikkiaan sääli ymmärtää se tosiasia kuinka paljon sieluja joutuu kadotukseen ts. helvettiin, eikä mitään ole tehtävissä. Voimme vain rukoilla, todistaa ja siunata, mutta minkäs teet jos kohdehenkilö ei vaan syty asialle. Esimerkkejä tästä on vaikka kuinka paljon meidän jokaisen lähipiirissä. Itse olen rukoillut koko uskossaolo aikani mm. pikkuveljeni ja hänen lastensa puolesta, mutta ei tunnu uppoavan millään. Palautteena on tullut vain vähättelyä ja asian viihteellistämistä.
         Kehoitan silti meitä kaikkia jatkamaan rukouksia sitkeästi, sillä jokainen rukous kyllä kuullaan ja Jumala vastaa niihin oman aikataulunsa mukaisesti. Aina ei tapahdu se meidän tahto, mutta Jumalan tahto kyllä ja sitähän me juuri haluammekin, kuten Isä meidän-rukouksessa rukoilemme.
Siitä on kuitenkin varmuus, että saatana on jo hävinnyt! Se kävi toteen, kun Jeesus kuoli ristillä ja nousi ylös kuolleista. Voitto on siis saavutettu jo n. 2000 vuotta sitten. Nyt vain pitäisi ymmärtää sen arvo ja antautua Herran väkevän käden alle ja käydä Jeesuksen maahan vuotaneen veren suojaan.
          Kristinusko on nykyään vainotuin uskonto maailmassa ja marttyyreita tulee 2000-3000 henkilöä lisää, joka vuosi! Siis heitä, jotka tapetaan uskonsa tähden. Täällä pohjolassa sen sijaan on kaikin puolin hyvä olla. Ei ole nälkä, ei vilu ja saa uskoa mihin ja miten vaan haluaa. Sen takia olisi syytä muistaa myös heitä, joita vainotaan ja joilla on todellinen hätä. Pitäisi luopua liiastaan ja rukoilla toisten hyväksi.
Maailmassa elää noin 2 miljardia ihmistä köyhyydessä, alle eurolla päivä. Tästä syytetään usein Jumalaa, vaikka Hän on kyllä pitänyt sanansa; täällä on riittävästi ravintoa jokaiselle. On viljaa, lihaa, maitoa, vettä jne. Mutta ahne ja itsekäs ihminen jakaa maapallon varat miten tahtoo, ja siksi systeemi suosii niitä, joilla on rahaa ja valtaa. Herran tahto ei ole ikinä ollut, että ihminen kuolee nälkään, sotiin tai muuta sellaista.
Me tiedämme kyllä mikä on Jumalan Tahto. Hän on sen meille Sanassaan, Raamatussa ilmoittanut. Että jokainen luotunsa pelastuisi ja sitä kautta tulisi jo eläessään siunatuksi. Pelastus on ilmainen, se ei vaadi tekoja. Se  vaatii vain sen, että annamme Jeesukselle luvan auttaa ja tulla Herraksemme, luvan muuttaa meitä ja luvan tulla sydämeen asumaan Pyhän Henkensä kautta. Silloin olemme turvassa. Homma on siis vapaaehtoinen, Jeesus ei tee mitään väkisin. Mutta kun annamme Hänelle luvan tulla, Hän tulee mielellään eikä viivyttele. Rukoile omin sanoin ja kokeile! Ei maksa mitään ja voit vain voittaa.
Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.